John Grinder

“Nadat ik eerst mijn NLP practioner en NLP master training heb gevolgd bij een instituut gebaseerd op John Grinder en Anné Linden, was ik benieuwd naar de NLP technieken gebaseerd op de ideeën van Richard Bandler. In overleg met Joost heb ik toen gekozen voor het nascholings-traject. Door deze training heb ik nu een veel breder scala aan eenvoudig toe te passen NLP technieken tot mijn beschikking gekregen die me meer grip geven op mijn dagelijks leven en die heel bruikbaar zijn voor NLP coaching.

Joost heeft een duidelijke visie over de rol, het gedrag en de resultaten van de coach in relatie met de klant. Deze visie draagt hij voortdurend uit. Verder besteedt hij ook aandacht aan het coachen en werven van klanten. Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen aan iedereen die serieus als coach aan de slag wil of zijn / haar NLP technieken wil uitbreiden.”

Arjan van Zoest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *