Licensed NLP Coach

NLP Coach Certificatie Dagen met Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
NLP Coach Certificatie Dagen met Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

Omdat de NLP nascholing bij mij steeds populairder wordt en meer en meer NLP trainers en NLP Master Practitioners eraan mee doen, is mij duidelijk geworden dat er ook een sterke behoefte bestaat in certificering als Licensed NLP Coach™ door The Society of NLP® van Richard Bandler, de bedenker van NLP.

Hoewel ik van mening ben dat alles wat je nodig hebt om een goede NLP coach te worden in het NLP nascholingsprogramma zit, is het wel zo dat The Society of NLP® het mogelijk maakt om als Licensed NLP Coach™ te worden gecertificeerd. Daarvoor is het dan wel van belang om een extra training te volgen aangezien dit een voorwaarde is van The Society of NLP®. Deze training is de Licensed NLP Coach™ Certificatie Dagen geworden. Wanneer je je inschrijft, ben je van harte welkom om optioneel ook deel te nemen aan de Licensed NLP Coach™ Certificatie Dagen.

Aangezien je tegen de tijd dat je participeert in de Licensed NLP Coach™ Certificatie Dagen alles al weet van NLP om mensen goed te coachen zijn deze dagen niet bedoeld om je meer over NLP te leren. In plaats daarvan leer je tijdens deze drie dagen meer over jezelf als NLP coach. Uiteraard is het wel zo dat het hele leerzame dagen zijn.

Wat we wel doen in plaats van nieuwe NLP leren, is het volgende:

Dag 1: Benchmarking
Op dag 1 gaan we dieper in op waar jij staat als NLP coach en hoe dat zich verhoudt tot andere NLP coaches. We gaan uitgebreid in op het statistisch onderzoek naar NLP coaching dat reeds is gedaan door stichting NLP Kring. Je leert hoe je je eigen statistisch onderzoek opzet om zelf bij te houden hoe het met je cliënten gaat. Dat is niet alleen beter voor je cliënten, maar is, ervan uitgaande dat de meeste van je coaching een succes is, ook goed om andere mensen over de streep te helpen om met NLP coaching aan de slag te gaan.

Dag 2: Joost’s moeilijke casussen
Zelf heb ik meer dan vijfhonderd mensen gecoacht. Daar zaten hele makkelijke casussen en hele moeilijke casussen bij. In ieder geval een hele hoop casussen waar je veel van leert. Voor het goed ervaren van deze casussen heb ik een speciale Teaching Excellence manier ontwikkeld om op speelse en vrolijke manier in competitie met elkaar de zaak helemaal uit te spitten en tot diepe nieuwe inzichten te komen over alle mogelijke manieren waarop je met NLP en hypnose mensen uit de problemen kan helpen.

Dag 3: Je eigen moeilijke casus
Alle deelnemers zijn verplicht om een van hun moeilijke casussen helemaal op papier uit te werken volgens een format dat je als deelnemer voordat deze training begint ontvangt. Op die manier is het daarna namelijk mogelijk om op dezelfde manier als dat je je door mijn casussen hebt heen gewerkt ook door alle moeilijke casussen van de andere deelnemers heen te werken. Uiteraard presenteer je dan zelf je eigen casus aan de hand van de Teaching Excellence methode die je op dag 2 hebt geleerd.

Wanneer je de NLP nascholing reeds hebt gedaan of wanneer je je voor beide wilt inschrijven, dan kan dat via het onderstaande formulier: