Super Precies Communiceren

Super Precies Communiceren met Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij
Super Precies Communiceren met Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij

In het buitenland geef ik met veel succes de workshop Super Precise Language Patterning. Deze workshop is speciaal bedoeld voor NLP trainers hoewel NLP Master Practitioners en NLP Practitioners ook van harte welkom zijn. Het is hartverwarmend om te zien hoe graag buitenlandse NLP trainers hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren door het metamodel beter onder de knie te krijgen. De werkelijkheid is namelijk dat wereldwijd maar heel weinig NLP trainers doorhebben hoe het metamodel werkt. In bijna alle gevallen is er sprake dat er een verouderde, incomplete en incorrecte versie van het metamodel wordt onderwezen.

Hier is een reactie van een van de buitenlandse NLP trainers:

“After a two day intensive of “Precise Language” with Joost Van Der Leij, I can honestly say, I have not experienced anything like it in my last 20 years within the NLP field. I have listened to those who called themselves language experts, specialists and persuasion engineers. So it is with a keen ear for honesty I say that neither as a participant or with a co-trainer have I heard the milton model and the meta model explained in such depth. Joost’s delivery is more than thorough, wider, higher and with more detail than any other NLP trainer I have experienced thus far. No-one I have known does language patterns like this. Joost’s intellectual gymnastics were mind blowing”

Dawn Flockhart, NLP Trainer, Scotland

Om die reden is het extra hartverwarmend om te zien dat ook steeds meer Nederlandse en Vlaamse NLP trainers zich over hun schroom heen zetten en ervoor kiezen om het metamodel samen met mij binnenstebuiten te keren zodat zij voor eens en altijd het metamodel up to date, compleet en correct hebben geleerd. Dat kan de kwaliteit van NLP in Nederland en Vlaanderen alleen maar ten goede komen.

De reden dat ik deze workshop alleen in het buitenland geef (ook in het geval dat ik Nederlandse en/of Vlaamse NLP trainers train) is dat ik in Nederland zelf al een paar keer per jaar een andere training geef waarin deze onderwerpen aan bod komen. Waar ik op doel is het NLP & Communicatie weekend. Hoewel er wel verschillen zitten tussen beide trainingen, zijn de overeenkomsten te groot om ook nog de Super Precise Language Patterning in Nederland te doen.

De verschillen zijn:

Super Precise Language Patterning NLP & Communicatie Weekend
2 dagen 3 dagen
Gericht op NLP trainers, maar NLP (Master) Practitioners zijn ook welkom Iedereen is welkom ongeacht NLP kennis
Focus ligt op de complexe onderdelen van het metamodel en het Miltonmodel. De eenvoudige delen worden alleen aangestipt. Alle onderdelen van het metamodel en Miltonmodel worden uitgewerkt.
Vindt plaats in het buitenland Vindt plaats in Nederland
Tarief is 295,- euro Tarief is 395,- euro
Je leert niet hypnotiseren Je leert ook nog hypnotiseren

De overeenkomsten zijn:

Super Precise Language Patterning & NLP & Communicatie Weekend
Uitgebreide uitwerking rol van diepte- en oppervlaktestructuur
Twee manieren van communiceren: verhelderen om gedrag te begrijpen en beïnvloeden om gedrag te initiëren
Vooronderstellingen
Het trainen van je onbewuste om deze taalpatronen automatisch en vanzelf correct te gebruiken in je spreken en schrijven
Hoe beïnvloed je mensen met taal en hoe maak je jezelf begrijpelijk met taal

Deze module is vast onderdeel van het NLP nascholingsprogramma. Maar om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van NLP blijft stijgen, is het nu ook mogelijk om deze module los te volgen. Wanneer je de NLP & Communicatie module los wil volgen, schrijf je dan in via het onderstaande formulier:

We respect your email privacy