IEP – Nijmegen

“Als practitioner was mijn rugzak gevuld met bagage van het IEP te Nijmegen, een prima opleiding voor iemand zoals ik zeven jaar geleden was. Niets persoonlijkers dan een opleiding die je goed past! Omdat leven groeien is, gingen mijn wensen verder en breder en dieper en mooier en al die submodale bijvoegelijkheden, die we in de basis hadden mogen leren. Toen ontdekte ik TIOUW en in een persoonlijk gesprek adviseerde Joost me om een dagje een Clinic mee te doen om zowel de technieken en het denken weer wat in de vingers te krijgen als om de terminologie, het spraakgebruik en de basistechnieken van TIOUW te leren kennen.

Daarop volgden twee dagen ‘Enneagram-leren-kennen’ en de maanden van de masteropleiding: alles sloot inhoudelijk en qua vorm naadloos op elkaar aan! De ‘masters’ is bij Joost diepgaand, geestig en gezellig. Veel bewondering heb ik voor de schijnbaar moeiteloos bedreven didactiek, die dankzij de metatechnologie van Erickson via Bandler en Joost mij hun denken, inzichten, vaardigheden en ínstelling bijbracht!

Het is treffend, dat ik bij het ontwaken op de ochtend van onze ‘examendag’ de naam voor mijn website bedacht: “lekkerinjevel-voeljewel.nl”. Joost heeft op de één of andere manier mijn onbewuste aardig weten te bespelen!”

Ruurlo, december 2007, Hans Hansson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *