Het vlammetje weer aangestoken

“Hoi Joost,

Na een opleiding Hypnotherapie en NLP-training zocht ik naar meer …………… mijn onbewuste zocht verder en ik liet me drijven tot ik als vanzelf bij jou terecht kwam. Mijn ratio vroeg zich af ”zal het dit wel zijn wat ik zoek?”, ik volgde mijn hart en het kwam goed, meer dan goed zelfs.

Ik heb het verschil met andere opleidingen mogen proeven en mogen ervaren dat ik me tijdens jouw training het beste op mijn gemak voelde, je leerde me gewoon mezelf te zijn en niet teveel na te denken.  Dit klinkt zo eenvoudig, maar het vertrouwen in mezelf met mijn eigen capaciteiten (ik weet wel dat ik goed ben) stond soms lijnrecht tegenover dat wat anderen van mij verwachten (vasthouden aan theorie, stappen volgen etc.).

Als ik ging twijfelen “doe ik het echt wel goed” ging het effect van wat ik wilde weg. De theorie van NLP was mij bekend, maar het speels toepassen en jezelf ontspannen laten gaan is nu pas goed losgekomen. Tja en dan kan ik flexibel putten uit een schat aan ervaring en komen de woorden en stiltes als vanzelf. Ik ga zelf in trance.

Ik ben erg creatief, speel graag toneel (rollenspellen) en schilder (meestal in trance, was me daar niet zo bewust van). Dat ik nu juist bij jou in trance mocht schilderen en mijn stem meer leerde gebruiken kan geen toeval zijn.

Afgelopen vrijdag heb ik tijdens mijn spreekuur bij Sociale Zaken aan een cliente kort (het kon niet te lang duren) de omdraaitechniek uitgelegd en voorgetekend. De Marokkaanse vrouw had bij ons stage gevolgd en was naar huis gestuurd omdat ze niet goed genoeg was, het was al de derde werkgever die haar weg stuurde. Ik heb haar gevraagd wat ze nu echt zou willen, ze zag beelden, kleuren, en ze voelde zich gaan gloeien. Ze wil een moskee voor vrouwen…… Met dit goede gevoel is ze weggegaan en ik heb afgesproken dat ik haar de omkeertechniek zal mailen en van haar dan wil horen wat dit met haar doet. Binnen de beperkte ruimte die ik daar nu voor neem op mijn werk werkt het al fantastisch, laat staan als ik daar in mijn privé sessies nog meer aandacht aan kan geven.

Joost heel erg bedankt voor het vlammetje dat het vuurtje weer aanstak, het gaat nu helderder branden.

Groetjes,

Annita Hofland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *